EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.3.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

BESS

BESS Liput

BESS Tullikamarin Pakkahuoneella maaliskuussa!

”Neljällä Emmalla palkittu BESS nousi koko kansan tuntemaksi pop-tähdeksi Ram pam pam -jättihitin myötä. Kuukausien ajan listoja hallinnut anthem rikkoi lukuisia ennätyksiä niin radiossa, Uuden Musiikin Kilpailussa kuin striimipuolellakin. Kappale löysi suomenkielisyydestään huolimatta uusia kuuntelijoita myös maamme rajojen ulkopuolelta.

Universal Musicille levyttävän BESS:n esiinmarssi kotimaiselle musiikkikentälle tapahtui jo vuona 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Hänet on Emmojen lisäksi palkittu myös Suomen Musiikkikustantajat ry:n "Vuoden läpimurto" -tunnustuksella.

Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesää, Sammumaton, Aja, Rakastan en rakasta sekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken. Keväällä 2023 BESS:ltä on odotettavissa runsaasti uutta musiikkia.”

www.tullikamari.net


Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.