EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 11.12.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

BESS - levyjulkkarit

BESS - levyjulkkarit Liput

LEVYJULKKARIT:
BESS juhlii kultaa jo ennakkoon saavuttaneen debyyttialbuminsa julkaisua erikoiskeikalla
Ke 11.12.2019 On the Rocks, Helsinki

Liput: 12/14€

Universal Musicille levyttävä BESS julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 15.11. Julkkareita juhlitaan todellisen erikoiskeikan voimin Helsingin On the Rocksissa 11. joulukuuta!

Kotimaisen pop-kentän säväyttävimpiin tekijöihin lukeutuva BESS teki lopullisen läpimurtonsa singlellä Tempo, joka on tanssittanut Suomea tuplaplatinarajoja koetellen. Harvinaisen upealla laulusoundillaan kuuntelijoita hurmaava artisti on julkaissut viime vuosien aikana myös muita miljoonakerhoon yltäneitä täysosumia kuten Yhden liikaa, En pysty lopettaa sekä Kuuma.

Tuleva debyyttialbumi, joka muodostuu niin vanhoista hiteistä kuin ennenkuulemattomista raidoista, onkin rikkonut jo ennen julkaisuaan kultarajan! Den glider in! Artistin tuorein lohkaisu on yhdessä F:n kanssa tehty single Läpinäkyvää, joka singahti heti Spotifyn merkittävimmille soittolistoille. Eri musiikkityyleistä vaikutteita ottavan BESS:n tuottajana toimii Antti "Nopsajalka" Hakala. BESS:n musiikkia on kuultu myös useissa eri TV-sarjoissa.

Sen enempää paljastamatta, tähän pikkujoulukauden pikkulauantain megakinkeriin kannattaa osallistua!

www.facebook.com/bessvirallinen

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.