EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.7.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bess, Aida

Bess, Aida Liput

Ladataan…

 

Bess On The Rocksiin!
Liput: 13/14€
OTR-kortilla: 11/12€
Ovet: 21:00

Tempo-singlellään platinarajan rikkonut BESS on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Häneltä on ilmestynyt myös kappaleet Yhden liikaa, Kuuma, En pysty lopettaa sekä Uneton. Nuoren lupauksen tuottajana toimii Antti "Nopsajalka" Hakala.

"Tavattiin Essin kanssa yhteisen tuttavan kautta 2015 lopulla. Essi oli käynyt reggae-bileissä laulamassa ja mun frendi suositteli, että voitaisiin tehdä Essille biisejä. Me haettiin jonkun aikaa omaa soundia ja sopivaa musatyyliä, kun Essi osaa kuitenkin laulaa aika moneen eri tyyliin. Päätettiin lähteä tekemään reggaen tai funkin sijaan jotain omaperäisempää. Päädyttiin yhdistelemään ysärihousea ja elektroelementtejä. Kun tämä päätös tehtiin, biisejä alkoi sitten tulla aika nopeaan tahtiin", Nopsajalka kertoo.

BESS kertoo, että yhteistyö Antin kanssa on avannut aivan uuden oven ja tavan tehdä musiikkia. "Tuntuu luontevalta tehdä sitä soundia mitä Antin kanssa nyt tehdään. Mun mielestä me ollaan hyvän boogien äärellä", BESS summaa.

https://www.facebook.com/bessvirallinen

llan avaa AidaHög Recordsille levyttävä Aida on rohkea tulokas kotimaisella pop-kentällä. Neljän julkaistun singlen myötä hänet on opittu tuntemaan vahvasta sanomastaan, monipuolisesta ilmaisustaan ja erittäin ajankohtaisesta tuotannostaan.

Debyyttisingle "Kato mun sormee" pohjautui rohkeasti artistin omakohtaiseen kokemukseen lähisuhdeväkivallasta. Tätä seurasi "Kuplamuovii", joka käy kehopositiivisuuden ja moninaisuuden viestillä vihapuhetta vastaan. Tuorein single "OoKoo" on artistin toistaiseksi isoin biisi, joka vie laulajan tulevana kesänä mm. Ilosaarirockin ja Tubeconin lavoille.

Aidan materiaalia on kuvattu mediassa niin uuden aallon urbaaniksi popiksi kuin myös tummasävyiseksi rnb-musiikiksi. Tällä hetkellä hän työstää debyyttilevyään, jonka on määrä ilmestyä vuoden 2019 aikana

https://www.facebook.com/AidaVirallinen/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 6.7.2019 21:00.