EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.9.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Bernard Butler (UK)

Bernard Butler (UK) Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Bernard Butler ensimmäistä kertaa soolokeikalle Helsinkiin!

Butler on yksi monipuolisimpia moderneja brittiläisiä musiikintekijöitä, ja oman sukupolvensa vaikutusvaltaisimpia kitaristeja. Hänen uransa starttasi Suede-yhtyeen kitaristina ja toisena säveltäjänä. Suedesta erottuaan Butler perusti David McAlmontin kanssa menestyksekkään McAlmont & Butler kokoonpanon. Sooloartistina hän on julkaissut kaksi erinomaista albumia, "People Move on" ja "Friends and Lovers". Viime vuonna Butler julkaisi ylistetyn yhteislevyn ”For All Our Days That Tear the Hear” näyttelijä Jessie Buckleyn kanssa. Tällä hetkellä Butler valmistelee albumia folk-artisti Sam Leen kanssa.

Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Manic Street Preachersille, The Libertinesille, Trickylle, Sophie Ellis-Bextorille, Texasille ja Mark Eitzelille. Hänen kitaransoittoaan on kuultu esimerkiksi Pet Shop Boysin, Bryan Ferryn, Roy Orbisonin, Neneh Cherryn, Robert Plantin ja Teenage Fanclubin levyillä tai keikoilla.


Myynti loppuu 15.9.2023 19:00.