EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.4.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

berlioz (live)

berlioz (live) Liput

NOUSUKIIDOSSA OLEVA DEEP HOUSE- JA NU JAZZ -ARTISTI BERLIOZ SUOMEEN

Lontoolainen DJ-tuottaja Ted Jasper, artistinimeltään berlioz, keikkailee ensimmäistä kertaa Suomessa, kun artisti esiintyy Helsingin Kuudennella Linjalla torstaina 11. huhtikuuta 2024. Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 14. joulukuuta Tiketissä.

Sielukkaalla jazzin ja deep housen yhdistelmällä lumoava berlioz on noussut maailmanlaajuiseksi sensaatioksi. Artisti on ehtinyt julkaista vasta kahdeksan kappaletta, jotka ovat lyhyen ajan sisään keränneet jo miljoonia kuuntelukertoja. Laatu on jälleen kerran määrää tärkeämpi, sillä berliozista on julkaisumäärästään huolimatta ehtinyt tulla genrensä alati kasvava ilmiö.

Hetkessä loppuunmyytyjen syksyn Lontoon-keikkojen ja alkuvuoden Yhdysvaltain-kiertueen jälkeen berlioz suuntaa ensimmäiselle laajamittaiselle Euroopan-kiertueelleen, joka todistetaan nyt myös Suomessa.

Instagram
Merchandise

www.fullsteam.fi

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.
Ostorajoitus 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 11.4.2024 19:00.