EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.7.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Benny Benack Band

Benny Benack Band Liput

New Yorkin jazzskenen huippupaikoilla pelaava trumpetisti Benny Benack on harvinainen tapaus. Hänen virtuoottisen svengaava ja tyylikkäästi soljuva trumpetinsoittonsa ottaa vaikutteita modernin jazzin legendoista kuten Kenny Dorhamista ja Blue Mitchellistä. Tämän lisäksi Benackistä löytyy muitakin puolia – vakuuttavan trumpetinsoiton lisäksi esiintymistä rakastava Benack laulaa ja soittaa pianoa taidokkaasti.

Oman yhtyeensä lisäksi Benack on kiertänyt maailmaa monien supertähtien yhtyeissä kuten Major Lazer ja Christian McBride Big Band. Basistilegenda McBride esiintyy myös Benackin toisella julkaisulla ’I’ve Got A Lot of Living To Do’ joka esittelee Benackin kaikkia kolmea puolta trumpetistina, laulajana ja pianistina.

Viikottain Smalls Jazz Clubilla jameja isännöivä monilahjakkuus tulee nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Hänen yhtyeessään soittavat Manhattan School of Musicissa samanaikaisesti opiskelleet Kaisa Mäensivu ja Joe Peri. Pianossa kotimaan suosikki Mikael Jakobsson.

”He seriously has his act together in every way, shape and form, as this album proves."

- allaboutjazz.com

***

Benny Benack, trumpetti
Mikael Jakobsson, piano
Kaisa Mäensivu, basso
Joe Peri, rummut

www.kokojazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00