EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24.11.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Benjamin

Benjamin Liput

Benjamin saapuu Tavastialle marraskuussa! 

Benjamin julkaisi debyyttialbuminsa Someveteraani syksyllä 2020. Albumi käsittelee nuoren artistin kasvua sometähdestä muusikoksi. 

Tuorein single, GAY, on uusi versio Maija Vilkkumaan Ei kappaleesta:

”Julkaisin lyhyen klipin biisin kertosäkeestä ja homma räjähti käsiin. Ihmiset olivat suorastaan raivoissaan, että biisistä oli vain olemassa 15:n sekunnin versio somealustalla. Aloin saamaan tuhansia yksityisviestejä sekä satoja kommentteja siitä, että tästä on saatava kokonainen versio"

"Siitä seurasivat sitten aika hurjat 24 tuntia. Kirjoitin biisin valmiiksi, äänitimme sen, tuotimme biisin loppuun sekä kuvasimme kaiken lisäksi musiikkivideon sille. Nyt se on pihalla ja ihmiset ovat todella innoissaan siitä"


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä. 

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 24.11.2022 19:00.