EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.7.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Belvedere (CAN), One Hidden Frame, Part Time Killer

Belvedere (CAN), One Hidden Frame, Part Time Killer Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.  

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palautuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.  

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

**

Vuonna 1995 Calgaryssa, Kanadassa aloittanut skate punk / punk rock -bändi Belvedere on noussut paluunsa jälkeen kulttimaineesta lajinsa ehdottomaan eliittiin. Bändi on kiertänyt urallaan käytännössä koko maapallon, mutta poikkeaa nyt Euroopan kiertueellaan yhdelle keikalle Suomeen. Belvedere on vetänyt jättimäisiä yleisöjä Etelä-Amerikassa ja yhteiskeikkoja alan isojen, kuten NOFX:in, Bad Religionin ja Lagwagonin kanssa. Viimeisin levy "Revenge of the fifth" jatkaa siitä mistä Belvedere on aina tunnettu: erittäin nopeasta ja tyylikkäästä melodisesta skate punkista.

Bar Loosen lavaa lämmittelevät myös ulkomailla nimeä niittäneet skate punk / punk rock -bändit Part Time Killer ja One Hidden Frame.

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.