EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.3.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Bella Italia: Andrea Caré

Bella Italia: Andrea Caré Liput

Bella Italia! Andrea Carè, tenori Liisa Pimiä, piano

Italialainen huipputenori Andrea Carè esiintyy tänä keväänä Suomessa, tällä kertaa hieman kevyemmällä Bella Italia -ohjelmistolla. Maailmankuulun tenorin Luciano Pavarottin yksi viimeisimmistä oppilaista oli torinolainen Andrea Carè, joka tänä päivänä on arvostettu aikamme hienoimpien italialaistenoreiden joukkoon.

Andrea Carè on laulanut päärooleja kaikissa maailman suurista oopperataloista, New Yorkin Metropolitanista Lontoon Covent Gardeniin, Wienin Valtionoopperasta Milanon La Scalaan. Suomessakin hän on esiintynyt Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Joroisten Musiikkipäivillä.

Andrean muusikkovaimo Sara on kotoisin Varkaudesta, mikä on tuonut pariskunnan usein Suomeen ja Savoon. Maaliskuun kahdessa Bella Italia -konsertissa, Savonlinnassa ja Varkaudessa, kuullaan upeimpia italialaisia klassikkoja, rakastetuimpia napolilaislauluja sekä kappaleita Andrean tuoreelta levyltä. Andrean pianistina on luotettu ystävä ja italialaisen musiikin tuntija Liisa Pimiä.

Konsertin kesto on n. 70 minuuttia ja siinä ei ole väliaikaa.

Konsertit tuottaa HeartBrain Oy.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 19:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

House of Olafin italialainen menu 16.3.2024

Alkuun: burrata mozzarella, paahdettuja tomaatteja, valkosipulileipää ja basilikaa (L, G)
Pääruuaksi: Paahdettua maalaiskananpoikaa, perunagnoccheja ja haudutettua pinaattia (L, G)
Jälkiruuaksi: House of Olafin tiramisu ja kahvi/tee (L, G)

Tarjolla 17:00-18.30

Myynti loppuu 16.3.2024 19:00.