EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  Voimala 1889  /  Oulu

Beatrice Milanese & Jouni Isoherranen

Beatrice Milanese & Jouni Isoherranen Liput

Beatrice Milanese & Jouni Isoherranen: Little Poems From the Heart 

Uusi kansainvälinen pop/jazz-duo esittää omia alkuperäisiä ja mukaansatempaavia kappaleita suoraan sydämestä. Luvassa on herkkiä popmelodioita ja vivahteikkaita jazztunnelmointeja.

Jouni on kiertänyt sähköbasson kanssa 20 vuotta maailmaa, joista hän on viettänyt viimeisimmät 10 vuotta Pariisissa. Nyt Jouni pääsee vihdoin esittämään omaa tuotantoaan syntymäkaupungissaan! Hänellä on ilo esiintyä Beatricen kanssa, joka tuo italialaista väriä iltaan mm.
pianon säestyksellä ja myös omilla kauniisti maalailevilla teoksillaan.

Beatrice Milanese: laulu, piano
Jouni Isoherranen: laulu, sähköbass

***

Voimala 1889:ssa on rajoitetut asiakaspaikkamäärät ja syömään voi tulla normaalisti.

Haluamme kuitenkin taata myös turvalliset keikkaillat asiakkaillemme, joten Voimala 1889:ssa vaaditaan koronapassi keikkailtoina klo 20 lähtien.

Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat passista paperiversion ennen ravintolaan saapumista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan ovella pääsylipun tarkastamisen ohessa. Kiitämme yhteistyöstä!

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.