EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10.3.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Beast In Black, Nestruction

Beast In Black, Nestruction Liput

Kotimaisen voimametallin supernimi Beast In Black käynnistää Dark Connection 2022 -kiertueen Suomea halkovan osuuden maaliskuussa. Hiljattain Suomen virallisen listan ykköseksi ”Dark Connection” -albumillaan ampaissut yhtye nähdään Tullikamarin Pakkahuoneella 10.3.!

Kitaristi Anton Kabasen luotsaaman bändin kolmas täyspitkä albumi ”Dark Connection” johdattaa kuulijansa kasariestetiikan maustamaan peli- ja fantasiamaailmaan. Mittavaa suosiota nauttivan Beast In Blackin aiemmat albumit "Berserker" (2017) ja "From Hell With Love" (2019) ovat myyneet Suomessa jalometallia yltäen aina platinatasolle saakka. Äärimmäisen tarttuvilla kappaleilla ja raskailla kitarariffeillä metallifanien suursuosikiksi kohonnut Beast In Black vakuuttaa myös vankalla live-energiallaan, josta todisteena ovat loppuunmyydyt keikat niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin keikkalavoilla.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 10.3.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot