EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.7.2023  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Beast In Black + Metal De Facto

Beast In Black + Metal De Facto Liput

Power metallista, perinteisestä hevistä ja areenarockista riemastuttavia metallihittejä takova Beast In Black esiintyy CoolHead LIVEn kesäkeitaalla 21. heinäkuuta! Illan avaa power metal -yhtye Metal De Facto

Tänä kesänä kolmatta kertaa järjestettävä CoolHead LIVE tuo Helsingin Viikkiin musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen sekä korkealaatuisen ruuan juhlaa. Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan isolla ulkolavalla nähdään heinäkuussa yli 11 monipuolista ja kiinnostavaa artistia.

Beast In Black on kitaristi Anton Kabasen vuonna 2015 perustama heavy power metal -yhtye, jonka albumit - "Berserker" (2017) ja "From Hell With Love" (2019) - ovat saavuttaneet Suomessa platinarajan. Raskaan power metalin kotimainen jättiläinen Beast In Black julkaisi kolmannen albuminsa ”Dark Connection” lokakuussa 2021. Nopeasti kansainväliseen suosioon noussut yhtye on keikkaillut ahkerasti ympäri maailman, mutta Suomessa bändiä on viime aikoina nähty vähemmän. CoolHead Liven keikka pe 21.7.2023 on bändin ainoa keikka Helsingissä tänä vuonna, joten nämä liput viedään käsistä nopeasti!

Peli- ja fantasiamaailmojen, sci-fin ja cyberpunkin inspiroiman Beast In Blackin tunnuspiirteitä ovat äärimmäisen tarttuvat, sinfonisin elementein ja ryhdikkäin kitarariffein varustetut metalli-anthemit, jotka Yannis Papadopouloksen häikäisevän moniulotteinen lauluääni tuo eloon.

Illan avaa power metal -yhtye Metal De Facto, jonka debyyttialbumi “Imperium Romanum” sai ilmestyessään loistavat arvostelut. Parhaillaan uutta materiaalia valmistelevan yhtyeen riveissä soittaa tuttuja muusikoita mm. Ensiferumin ja Dreamtalen riveistä


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 42,50 €, mikäli jäljellä.

Ikäraja K18

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive


Myynti loppuu 21.7.2023 19:00.