EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 19. - Su 22.8.2021  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

Be Flat: Follow Me

Be Flat: Follow Me Liput

Follow Me:ssä kaksi “urbaania akrobaattia” tulkitsevat julkista tilaa. Duo kutsuu sinut mukaan seuraajien joukkoon löytämään kaupungin ainutlaatuisella tavalla. Kalasataman kadut muuttuvat näyttämöksi, julkisivut lavasteiksi, asfaltti tanssimatoksi ja liikenne äänimaisemaksi.

Follow Me on Be Flatin ensimmäinen tuotanto, joka on luotu vuosina 2017–2018. Akrobaattinen esitys kirjoitetaan aina uudestaan esityspaikkakohtaisesti. Esitys on jatkuva mukautumisprosessi, jossa ympäristö on määrittävä tekijä.

Parhaimman kokemuksen taataksemme pyydämme kaikkia osallistujia sulkemaan puhelimensa ja solmimaan kengännauhansa esityksen ajaksi.

Taiteellinen työryhmä:
Sirkustaiteilijat: Ward Mortier and Thomas Decaesstecker
Dramaturgia: Craig Weston
Ulkopuolinen katse: Sander De Cuyper
Ulkopuolinen kuulo: Karen Van Shaik


Follow me: työpaja

Follow Me -työpajassa tutustutaan parkourin perustekniikoihin ja turvalliseen harjoitteluun. Työpaja on tarkoitettu koko perheelle, ikäsuositus on 7 vuodesta ylöspäin. Ohjaajina toimivat kokeneet akrobaatit ja parkour-ammattilaiset Ward Mortier sekä Thomas Decaesstecker. Paikka: Kalasatama, Junonkatu 2, Kuukkeli-veistos. Kesto 2 h.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-6


Esityksen kesto 60 min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.
Lastenlippu alle 18-vuotiaille.