EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.10.2019 - Ti 7.4.2020  /  Nokian Palloiluhalli  /  Nokia

BC Nokia 2019-2020

BC Nokia 2019-2020 Liput

Ladataan…

BC Nokia ponnistaa Pirkanmaan perinteikkäältä korispaikkakunnalta Nokialta ja on valloittanut paikkansa miesten Korisliigassa. Tunnelmallinen kotiluola, legendaariset pelaajat ja Suomen ykkösfaniryhmä Alakulma ovat siivittäneet Näädät jo yhteen pronssimitaliin, mutta sekä joukkue että kannattajat hamuavat jo kirkkaampia jalometalleja.

Täksi kaudeksi Näädille on muodostunut urheilullinen ja nuori rivistö pelaajia, jotka juoksevat parketille meritoituneen yhdysvaltalaisvalmentaja Greg Gibsonin alaisuudessa. Yleisön katseet kiinnittyvät kaikkein tiiviimmin Nokian omaan poikaan Shawn Hopkinsiin, joka on palannut yliopistovuosien jälkeen kasvattajaseuraansa. Toisena uutena suomalaiskasvona nähdään "Kannelmäen pikkupiru" Lassi Nikkarinen, jolla on Hopkinsin tapaan edessään debyyttikausi Korisliigassa.

Tuttuja nimiä jo edelliskausilta edustavat kolmen ison D-kirjaimen Dunkin' Daniel Dolenc, molemmissa päissä kenttää loistava Niko Mattila, heittäjä-ässä Teemu Sulonen ja kevään Korisliiga-komeettoihin kuulunut 18-vuotias Antti Ahonen. Nuorisokaartin täydentävät lupaavat Hugo Boman, Topias Mead sekä Peetu Piirtola.

Vahvistusrintamalla Gibsonilla on ollut selkeä teema: urheilullisia pelaajia, jotka pystyvät puolustamaan useita pelipaikkoja. Tyler Flack ja Ladarius Tabb esittelevät korirautoja rymistäviä donkkeja, Kalin Fisher toimii orkesterin kapellimestarina ja Stacy Davis rynnii korinläheisyydessä.

Näätien kauden 2019/20 joukkue ei jätä takuuvarmasti ketään kylmäksi viihdyttävällä pelillään. Tiivistunnelmaisen Nokian palloiluhallin metelistä taas pitää huolen vannoutunut faniryhmä Alakulma, joka seisoo joukkueensa takana ylä- ja alamäissä.

 

www.bcnokia.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kaikki paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja. Voit mennä lipulla mihin tahansa katsomoon.

Lippujen hinnat kaudella 2019-2020:
12,00€ aikuinen
10,00€ opiskelija,eläkeläinen
6,00€ lapsi 7-15v

nokianpalloiluhalli
Ovet aukeavat 1 h ennen pelin alkua.

Varausaika puhelinpalvelun kautta 2 päivää.

Nokian Palloiluhalli
Kankaantaankatu 4, 37100, Nokian Palloiluhalli