EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.10.2018 - Pe 31.5.2019  /  Nokian Palloiluhalli  /  Nokia

BC Nokia 2018-2019

BC Nokia 2018-2019 Liput

Ladataan…

BC Nokia on Pirkanmaalta, Nokian perinteikkäältä koripallopaikkakunnalta ponnistava joukkue, miesten Korisliigassa. Divarikausien jälkeen joukkue palasi ryminällä liigatasolle, jolloin Nokia ylsi lopulta sarjatulokkaana aina pronssimitaleille saakka. Näädät ottivat paikkansa Suomen koriskartalla, ja näyttivät epäilijöille, millaista on nokialainen koriskulttuuri parhaimmillaan!


BC Nokian tämän kauden uudistunut pelaajarunko on täynnä nuorta energiaa, sekä vahvaa korinaluspelaamista. Joukkueen kapteenina tulevalla kaudella toimii Korisliigan eliittiin kuuluva Dragan Labovic, joka ei esittelyjä kaipaa. Tällä kaudella Näätä-paidassa jatkavat myös monipuolinen puolustuspään spesialisti Niko Mattila, läpimurtonsa viime kaudella tehnyt Aapeli Alanen, sekä sarjan parhaimpiin suomalaispelaajiin lukeutuva Daniel Dolenc.

Joukkueen nuorta kaartia edustavat vuonna 2002 syntynyt Hugo Boman, sekä jo aiempaa liigakokemusta omaava Antti Ahonen.

Uusina suomalaiskasvoina Näätä-paidassa nähdään, viime kauden Korihaissa pelannut tarkkakätinen Teemu Sulonen, sekä Helsingissä juniorivuotensa pelannut Aleksi Kantonen.

Ulkomaalaisvahvistuksiin Labon lisäksi lukeutuu Amerikan mantereelta joukkuetta vahvistamaan tulleet, nuori ja äärimmäisen taitava takamies Jalek Felton, sekä 208 cm pitkä korinalusjärkäle Sean O'Mara. Myös alkukauden Raholan Pyrkivässä pelannut Juan Davis Jr. nosti itsensä Nokian pelaavaan kokoonpanoon, ja tunnetaankin tätä nykyä yhtenä joukkueen kovimpana taistelijana. Lisäksi BC Nokian harjoituksiin kovuutta ja korintekotaitoa tuo Raholassa pelaava ja 1B-divisioonan pistetilastoa johtava Armin Cane.

BC Nokia tulee tälläkin kaudella tarjoilemaan vauhdikasta ja viihdyttävää koripalloa, niin koti- kuin vieraskentillä. Tule siis paikan päälle nauttimaan huippukoriksesta hyvässä seurassa!

Näädät toivottavat kaikki tervetulleiksi katsomoon!

www.bcnokia.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroidut istumapaikat katsomo A-,B-:
alk. 15 € / eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työtön 13 €

Numeroimattomat istumapaikat katsomo C- ,D- ja kentän päädyt:
alk. 12 € / lapset 7-15v. 6 €

A, B -katsomoihin myydään numeroituja istumapaikkoja.

C- ja D-katsomoihin myydään numeroimattomia paikkoja. C- tai D-lipulla voi mennä kumpaan tahansa ko. katsomoista.

Ovet aukeavat 1 h ennen pelin alkua.

Varausaika puhelinpalvelun kautta 2 päivää.

Nokian Palloiluhalli
Kankaantaankatu 4, 37100, Nokian Palloiluhalli