EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Hellsinki Metal Festival presents: Batushka, Arkona, supports

Hellsinki Metal Festival presents: Batushka, Arkona, supports Liput

Puolan black metal -ylpeys Batushka esiintyy lokakuussa Tampereella

Hiljattain Hellsinki Metal Festivalilla säteillyt puolalainen black metal -ilmiö Batushka saapuu takaisin Suomeen tänä syksynä. Lokakuun puolivälissä järjestettävällä minikiertueella lavalle nousevat myös venäläinen folk metal -yhtye Arkona ja kanadalainen sinfonista progressiivista death metallia esittävä Aeternam.

Batushka, vuonna 2015 perustettu yhtye Krzysztof Drabikowskin johdolla, ammentaa inspiraationsa Itä-ortodoksisen kirkon perinteestä, ja sen kappaleiden lyriikat ovat muinaiskirkkoslaavia. Viimeisin albumi, "Царю Небесный" (Witching Hour Productions), julkaistiin vuonna 2021.

Suomen esiintymiset ovat osa Black Pilgrimage -kiertuetta, joka starttasi Yhdysvalloissa ja jatkuu syyskuun alkupäiviin asti. Batushka palaa Euroopan kiertueelle syyskuun lopulla, aloittaen Euroopan-osuuden Romaniasta Bukarestista. Kiertueen huipentuma ovat nyt vahvistetut esiintymiset Suomessa.

Aikataulut:

19:15 Varang Nord
20:00 Aeternam
21:00 Arkona
22:40 BATUSHKA

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.