EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.8.2021  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Battle Beast

Battle Beast Liput

Vuonna 2008 perustettu Battle Beast keikkailee ahkerasti ympäri maailmaa. Heidän viides albuminsa No More Hollywood Endings julkaistiin keväällä 2019 ja se singahti suoraan Suomen listaykköseksi. Maailmallakin hienon vastaanoton saanut levy keräsi hehkutusta kriitikoilta, eikä suotta – onhan tässä bändissä yhdistynyt mahtava energia, taitava soitanta ja laaja tunneskaala.

Facebook

Youtube

Instagram

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 25 € (sis. eteispalvelumaksu 3 €), mikäli jäljellä.

Ennakkolipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 21.8.2021 23:59.