EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.11.2020  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Battle Beast

Battle Beast Liput

Battle Beastilta vihdoin luvassa kotimaan konsertteja

- " Suomen keikoilla aina paras meininki!

Ympäri maailmaa kiertävä suomalainen menestysyhtye Battle Beast keikkailee Suomessa. Luvassa on Battle Beastille tyypilliseen tapaan näyttävä show erikoiselementteineen ja mukaan myös lämppäri, joka julkaistaan myöhemmin.

- Niin hienoa kuin maailmaa onkin kiertää, on Suomen keikoilla aina paras meininki. Aivan huippua päästä näkemään tuttuja naamoja taas kotimaan kamaralla! fiilistelee Battle Beastin basisti Eero Sipilä.

Pakkahuonehan myytiin viimeksi loppuun jo kuukausia etukäteen ja ahdasta lienee tälläkin kertaa. Battle Beastin "toisen kotikaupungin" keikat ovat olleet jokaisen rundin kohokohtia.

Battle Beastin viides albumi No More Hollywood Endings julkaistiin keväällä ja albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, minkä lisäksi levy nousi Saksan virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsin fyysisen listan sijalle 7 sekä Brittien Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy keräsi ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja albumin nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial
www.nuclearblast.de/battlebeast


Tämä tapahtuma on siirtynyt. Huhtikuulle ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle. Halutessasi voit myös palauttaa liput Tikettiin 10.4.2020 mennessä.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 21.11.2020 19:00.