EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Battle Beast, One Desire (klo 16:30)

Battle Beast, One Desire (klo 16:30) Liput

BATTLE BEAST MYI TULLIKAMARIN PAKKAHUONEEN LOPPUUN – LISÄKEIKKA JULKAISTU SAMALLE PÄIVÄLLE!


Battle Beast
juhlii Circus of Doom -albuminsa julkaisua Suomen-kiertueella, joka pysähtyy vihdoin lauantaina 28.1.2023 Tampereen Pakkahuoneella. Keikka on myyty loppuun reilusti etukäteen, joten ennennäkemättömän suuren kysynnän vuoksi bändi soittaa lisäkeikan aiemmin samana iltana. Lisäkeikan ovet avataan klo 16.30 ja alkuperäisen iltakeikan ovet avataan klo 20.30. Lisäkeikka on ikärajaton ja siellä on rajattu anniskelualue. Molemmat tapahtumat avaa rockyhtye One Desire.

Battle Beastin suosio vain jatkaa kasvuaan. Hitestä Master of Illusion, Eye of the Storm, Where Angels Fear to Fly ja Wings of Light tunnettu uusi albumi nousi julkaisuviikollaan Suomen albumilistan ykköseksi tammikuussa 2022. Festivaalikesän jälkeen bändi suunnisti suureksi menestykseksi osoittautuneelle Euroopan-kiertueelle, jolta paluun jälkeen on vihdoin Suomen vuoro.

Kotimaan ehdottomasti kovimpiin liveyhtyeisiin lukeutuvan Battle Beastin keikat ovat visuaalisesti henkeäsalpaavia spektaakkeleita, joissa yhdistyvät tarttuvat kertosäkeet, hyperenerginen show ja tuhansien keikkojen kartuttama karisma.

Illan erityisvieraana nähdään Suomen merkittävimpiin melodisen hardrockin yhtyeisiin lukeutuva One Desire. André Linmanin tähdittämä yhtye on julkaissut kaksi arvosteluissa menestynyttä albumia ja ensimmäisen maistiaisen tulevalta albumiltaan. "Never Gonna Stop" onkin soinut tiuhaan kotimaan radiokanavilla – ja ansaitusti.

www.battlebeast.fi/tour
www.facebook.com/battlebeastofficial

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:30

Liput ovelta 50 €, mikäli jäljellä.

16.30 ovet auki
17.15 One Desire (Klubi)
18.00 Battle Beast