EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.4.2023  /  Kerhola  /  Nokia

Battle Beast

Battle Beast Liput

Tuhdimmat Tahdit proudly presents: Battle Beast Nokian Kerholaan!

Kevään tuhdeimmat metallijuhlat koittavat vappuviikonloppuna, kun suomalaisen metallin järkäle Battle Beast saapuu Kerholaan lauantaina 29. huhtikuuta! Tämän kesän Tuhdimmat Tahdit -festivaalin pääesiintyjänäkin valloittava yhtye hurmaa tarttuvilla kertosäkeillä, hyperenergisellä show’lla ja tuhansien keikkojen kartuttamalla karismalla. Kotimaan ehdottomasti kovimpiin liveyhtyeisiin lukeutuva Battle Beast luo keikoillaan visuaalisesti henkeäsalpaavan spektaakkelin, joka päästään pian kokemaan myös Kerholassa!

Lauteet Battle Beastille lämmittelee modernia melodista metallia soittava Crimson Sun! Solisti Sini Seppälän luotsaama bändi on julkaissut kaksi kokopitkää albumia, esiintynyt lähes kaikilla merkittävillä metallifestivaaleilla kotimaassa sekä kiertänyt myös Euroopassa. Yhtyeeltä on lisäksi tulossa uutta musiikkia vielä tämän vuoden aikana.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi. Ovella peritään eteispalvelumaksu.

19.00 ovet
19.45 Crimson Sun
21.00 Battle Beast

***

Keikan järjestää Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaali, joka teki kesällä 2022 odotetun paluun Nokialle yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

www.tuhdimmattahdit.com
www.masterevents.fi

www.masterevents.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja suurin osa salista on rajattu anniskelualueeksi.