EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.1.2023  /  Black Box, Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Battle Beast – Circus Of Doom Album Release Show + Ensiferum + Kiuas

Battle Beast – Circus Of Doom Album Release Show + Ensiferum + Kiuas Liput

BATTLE BEAST – CIRCUS OF DOOM ALBUM RELEASE SHOW + ENSIFERUM + KIUAS

Kotimaan suurimpien metalliyhtyeiden joukkoon noussut Battle Beast esiintyy Helsingin jäähallin Black Boxissa perjantaina 27.1.2023. Yhtyeen uran suurimmaksi kasvavan konsertin muut esiintyjät on nyt julkaistu. Lavalla nähdään Suomen legendaarisimpiin folk metal -yhtyeisiin kuuluva Ensiferum ja vastikään comebackin tehnyt metalli-ikoni Kiuas.

Battle Beast julkaisi listaykköseksi nousseen vitosalbuminsa ”Circus of Doom” tammikuussa 2022. Levyn myötä yhtye on kiertänyt ahkerasti kotimaan lisäksi Euroopassa. Levyjulkkareiksi suunniteltua Helsingin jäähallin keikkaa on kuitenkin jouduttu odottamaan. Pandemian takia vuodella siirretystä konsertista on tulossa yhtyeen suurin kotimaan esiintyminen koskaan yleisömäärän ja konserttituotannon puolesta. Siksi myös illan muut esiintyjät ovat astetta tunnetumpia orkestereita.

”Nyt saatiin keikalle niin kovat lämppärit, että nöyräksi vetää. Sekä Ensiferumia että Kiuasta on tullut vuosien saatossa diggailtua, ja tässä seurassa ilta nousee entistäkin suurempiin sfääreihin. Näistä tulee huikeat bileet!”, basisti Eero Sipilä kommentoi.

www.battlebeast.fi
www.masterevents.fi


Battle Beast

Battle Beastin viides albumi ”Circus of Doom” julkaistiin 21. tammikuuta 2022. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa, muun muassa Saksassa sijalle yhdeksän. Battle Beast on palkittu kahdesta Emma-palkinnolla Vuoden Metalli -kategoriassa. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.

Ensiferum

Vuonna 1995 perustettua Ensiferumia voi syystäkin pitää yhtenä suomalaisen metallin kivijaloista. Folk-vaikutteista melodista death metalia esittävän yhtyeen tyyliä on yritetty kopioida ympäri maailman jo vuosikymmenten ajan, mutta Ensiferum on aina ollut askeleen edellä. Viimeisin, vuonna 2020 julkaistu albumi ”Thalassic” aloitti jälleen uuden kappaleen yhtyeen saagassa. Helsingin jäähallin keikka on samalla yksi yhtyeen suurimmista kotimaassa.

Kiuas

Vuosina 2000-2013 uraa luonut metalliyhtye Kiuas teki odotetun paluun keikkalavoille lähes 10 vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen comeback-keikka Helsingissä myytiin loppuun kuukausia etukäteen ja samoin näyttää käyvän myös muilla paikkakunnilla. Satoja keikkoja ympäri maailmaa soittaneen Kiukaan debyyttialbumi “The Spirit of Ukko” on yksi suomalaisen metallin klassikoista.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00