EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.3.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Battle Beast, CyHra, Arion, Tyrantti

Battle Beast, CyHra, Arion, Tyrantti Liput

Ladataan…

Ympäri maailmaa keikkaileva suomalainen metalliyhtye Battle Beast julkaisee viidennen albuminsa ensi vuoden alussa. Levyn julkaisun myötä yhtye nähdään maaliskuussa jättikonserteissa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, minkä jälkeen Battle Beast suuntaa kuuden viikon Euroopan-kiertueelle. Pakkahuoneella yhtye nähdään pe 29.3.2019.

Battle Beast äänittää tulevaa levyä parhaillaan Helsingissä. Odotetun albumin tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös edellisen Bringer of Pain -albumin.

- Raskaat biisit ovat entistäkin raskaampia, poppiherkut popimpia, rock-elementit rouheampia ja soundit mehukkaampia. Tunneskaala on laajempi ja kokonaisuus monessa mielessä entistä isompi, kuvailee Björkroth tulevaa levyä. 

Viime vuonna julkaistu albumi Bringer of Pain nousi nopeasti yleisö- ja arvostelumenestykseksi niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Suomessa listaykköseksi noussut levy soi tiuhaan radiossa ja se palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla. Edellisiä albumeja rockimpaa ja popimpaa materiaalia tarjonneen levyn myötä Battle Beastin kuulijakunta laajentui yhä isompiin yleisöihin.

Edellisen albumin jälkeen viihdyttävistä ja näyttävistä live-keikoista tunnettu Battle Beast on soittanut muun muassa kaksi headline-kiertuetta Euroopassa, klubikeikkoja Japanissa ja tehnyt kaksi laajaa Amerikan-kiertuetta. Puolentoista vuoden kuluessa Battle Beast on soittanut noin 200 klubi- ja festivaalikeikkaa eri puolilla maailmaa Meksikosta Moskovaan ja Kuopiosta Kiinaan.

 

Battle Beastin Suomen jättikonserttien lämppäreinä nähdään ruotsalainen superyhtye CyHra, Emma-ehdokas Arion sekä Suomen hevitaivaan lupaavin nahkatrio Tyrantti

 

Ympäri maailmaa keikkaileva suomalainen metalliyhtye Battle Beast soittaa maaliskuussa neljä jättikeikkaa Suomessa. Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa järjestettävissä konserteissa nähdään Battle Beastin lisäksi myös muita kansainvälisiä nimiä sekä lupaavia kotimaisia metallitähtiä. Kaikissa konserteissa lauteet lämmittävät ruotsalainen superyhtye CyHra, juuri Emma-ehdokkaaksi valittu Arion sekä Suomen hevitaivaan lupaavin nahkatrio Tyrantti.

 

Vasta viime vuonna ensimmäisen albuminsa julkaisseen CyHran suosio oli ennustettavissa, sillä yhtyeessä vaikuttaa melodisen metallin pioneereja muun muassa In Flamesista, Amaranthesta, Rhapsodysta ja Annihilatorista. CyHra onkin kiertänyt koko vuoden maailmalla niittämässä metallikansan suosioita.

 

Juuri uusimmalla albumillaan Emma-ehdokkaaksi valittu helsinkiläinen Arion oli odotettu lisäys Suomen konsertteihin, sillä yhtye nähdään Battle Beastin lämppärinä myös Euroopan-kiertueella. Juuri saksalaisen AFM Recordsin kanssa diilin solmineella yhtyeellä on Euroopassa jo iso fanipohja.

 

Illat avaa Tulipyörä-hitillään hevikansan tietoisuuteen kaahannut Tyrantti, joka julkaisee debyyttialbuminsa helmikuussa. Suomen lupaavimpien metallitulokkaiden joukkoon noussut yhtye on lyhyen uransa aikana levittänyt suomenkielisen perinnemetallin sanomaa jo muun muassa Radio Rockin aalloilla ja keikkailemalla ympäri Suomea.

 

Battle Beastin viides albumi julkaistaan maaliskuussa ja Suomen konserttien jälkeen yhtye suuntaa totuttuun tapaan pitkälle Euroopan-kiertueelle. Aikaisemmin Battle Beast on soittanut muun muassa kaksi headline-kiertuetta Euroopassa, klubikeikkoja Japanissa ja tehnyt kaksi laajaa Amerikan-kiertuetta. Puolentoista vuoden kuluessa Battle Beast on soittanut noin 200 klubi- ja festivaalikeikkaa eri puolilla maailmaa Meksikosta Moskovaan ja Kuopiosta Kiinaan.

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Tarkista soittoajat: www.tullikamari.net