EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.3.2019  /  Black Box, Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Battle Beast, CyHra (SWE), Arion, Tyrantti

Battle Beast, CyHra (SWE), Arion, Tyrantti Liput

Ladataan…

Ympäri maailmaa keikkaileva suomalainen metalliyhtye Battle Beast soittaa maaliskuussa neljä jättikeikkaa Suomessa. Helsingin jäähallin Black Boxista 22.3. käynnistyvä kiertue käsittää myös keikat Turun Logomossa, Tampereen Pakkahuoneella ja Oulun Club Teatriassa. Näistä Pakkahuoneen keikka 29.3. on nyt loppuunmyyty, yli kaksi kuukautta ennen keikkaa.

Keikasta on tulossa bändin tähänastisen uran suurin, reippaasti pyrotekniikkaa sisältävä show.

Suomen jättikonserteissa nähdään Battle Beastin lisäksi myös muita kansainvälisiä nimiä sekä lupaavia kotimaisia metallitähtiä. Kaikissa konserteissa lauteet lämmittävät ruotsalainen superyhtye CyHra, juuri Emma-ehdokkaaksi valittu Arion sekä Suomen hevitaivaan lupaavin nahkatrio Tyrantti.

Battle Beastin viides albumi No More Hollywood Endings julkaistaan 22.3. maailmanlaajuisesti Nuclear Blast Recordsin kautta. Tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös edellisen Bringer of Pain -albumin. Albumin nimikkoraita julkaistiin 18.1. ja se on saanut innokkaan vastaanoton metallifaneilta ympäri maailman.

Vuonna 2017 julkaistu Battle Beastin albumi Bringer of Pain nousi nopeasti yleisö- ja arvostelumenestykseksi niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Suomessa listaykköseksi noussut levy soi tiuhaan radiossa ja se palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla. Edellisiä albumeja rockimpaa ja popimpaa materiaalia tarjonneen levyn myötä Battle Beastin kuulijakunta laajentui yhä isompiin yleisöihin..

 

Battle Beast - Facebook | Spotify
CyHra - Facebook | Spotify
Arion - Facebook | Spotify
Tyrantti - Facebook | Spotify

battlebeast.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.