EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Café Barock: Barokkiyhtye Baccano

Café Barock: Barokkiyhtye Baccano Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.3.2021 mennessä.

***

G Livelab Tampere ja Café Barock aloittavat yhteistyössä konserttisarjakokonaisuuden. Café Barock on erilainen tapa kuunnella klassista musiikkia. Se vie konserttitradition takaisin juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu myös syöminen, juominen ja jutustelu.

Tom Tinker & Lord Galway - kansan- ja barokkimusiikkia Britteinsaarilta

Barokkiyhtye Baccanon uudessa konserttiohjelmassa yhdistyvät saarivaltakunnan kansanmusiikkimelodiat orkesterin omina sovituksina sekä englantilaistuneiden italialaisten säveltäjien kuten Francesco Geminianin samaa aineistoa hyödyntävä tuotanto, viuluvirtuoosi Nicola Matteisin sekä Francesco Barsantin teokset. Sävelletty ja kansanomaisempi materiaali kietoutuvat toisiinsa ja osoittavat, että tuon ajan musiikissa raja-aidat olivat häilyviä. Luvassa on menevää soitinmusiikkia, jonka sovitustyössä yhtyeen jäsenten aiemmat kansanmusiikkiyhteydet ja improvisaatiotaidot pääsevät kukkimaan.

Baccano:
Hanna Haapamäki, nokkahuilu
Aira Maria Lehtipuu, viulu
Jussi Seppänen, sello
Eero Palviainen, arkkiluuttu ja kitara
Marianna Henriksson, cembalo

Aikakauden soittimia käyttävä Baccano-barokkiyhtye on maamme eturivin barokkimuusikoista koostuva yhtye, joka on vuodesta 2003 lähtien esiintynyt laajalti ympäri Suomea. Sen jäsenet ovat yhdessä ja erikseen esiintyneet merkittävimmillä kotimaisilla musiikkijuhlilla kuten Sastamala Gregoriana -festivaalilla, Hauhon musiikkijuhlilla, Rauma Festivossa, Crusell-viikoilla, Oulunsalo soi -musiikkijuhlilla, Kymijoen Lohisoitossa, Lahden Urkuviikolla ja Kaustisen kamarimusiikkiviikolla. Baccanon muusikot konsertoivat myös eri yhtyeiden jäseninä ympäri Eurooppaa ja soittavat muun muassa maamme vanhan musiikin orkestereiden soolosoittajina.

Opiskelijaliput ovelta tuntia ennen konsertin alkua 12,5 € (jos lippuja jäljellä)
Café Barock -jäsenille liput ovelta tuntia ennen konsertin alkua 20 €

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 30.10.2021 14:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot