EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Barbe-Q-Barbies 20th Anniversary Show

Barbe-Q-Barbies 20th Anniversary Show Liput

Kotimaisen hard rockin uranuurtaja Barbe-Q-Barbies aktivoituu yhtyeen 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja tekee erikoispitkän juhlakeikan Helsingin On The Rocksissa perjantaina 12. toukokuuta. Keikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 24. helmikuuta klo 9.

Rumpali Niina Klemetti kertoo: ”Luvassa on uramme toistaiseksi pisin keikka, jossa kuullaan biisejä kaikilta levyiltä, uutta materiaalia unohtamatta. Lavalla nähdään lisäksi myös vierailevia soittajia sekä feattaajia; yllätyksiä luvassa…!”.

Juhlavuoden kunniaksi Barbe-Q-Barbiesilta ilmestyy tänä vuonna myös uutta musiikkia, josta esimakua saadaan 24. helmikuuta ilmestyvän singlen ”Misguided” muodossa.

Energisistä livekeikoistaan tunnettu Barbe-Q-Barbies on julkaissut urallaan neljä täyspitkää albumia ja tahkonnut satoja keikkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtye on myös lämmitellyt lavoja muun muassa Skid Row’lle, New York Dollsille, Hardcore Superstarille, W.A.S.P.:ille ja Girlschoolille.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 12.5.2023 20:00.