EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.1.2020  /  Henry's Pub  /  Kuopio

Barathrum, Obcasus, Takezo

Barathrum, Obcasus, Takezo Liput

Suomalaisen black metalin ensimmäiset edustajat jättivät omantakeisen leimansa 1990-luvulla jälkeensä ympäri maailman. Tammikuussa 1990 Kuopiossa perustettu, alkukantaista black metalia soittava Barathrum on eittämättä suomibläkyn kivijalkoja ja bändi palaa nyt alkulähteilleen Kuopioon 30v-juhlakonsertin merkeissä.

Yhtye on historiansa aikana julkaissut yhdeksän täyspitkää albumia. Pitkää julkaisutaukoa seurannut albumi "Fanatiko" vuodelta 2017 oli arvostelijoiden mukaan "todella vahvaa ja omintakeista Barathrumia pitkän odotuksen jälkeen".

"Barathrum ei progeile, postbläkkistele eikä sekoita lyriikoihinsa vaivaannuttavia pseudofilosofis-teologisia sanaleikkejä. Nuoremmat orkesterit voivat naulata tämän suorituksen bändikämppänsä seinälle malliksi siitä, kuinka homma tehdään." -Pasi Huttunen / KaaosZine (https://kaaoszine.fi/barathrumin-fanatiko-iskee-nuoremmille-jauhot-suuhun/)

Illan avaajina toimivat kuopiolainen black metal-yhtye Obcasus sekä raskasta doom metalia soittava Takezo.

www.henryspub.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 23:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.