EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 11.9. - La 31.10.2020  /  Kaarinan nuorisoteatteri  /  Kaarina

Bang bang you're dead

Bang bang you're dead Liput

Syksyllä 2020 Kaarinan nuorisoteatterissa sukelletaan koulusurmien mustaan maailmaan.

Bang bang you're dead käsittelee pelkistetyn teatterikerronnan avulla järkyttävää ja meillä Suomessakin Jokelan ja Kauhajoen tapahtumien kautta liian tutuksi tullutta aihetta.

Suurin kysymys, joka näytelmästä ja tällaisten tapahtumien jälkeen nousee esiin, on miksi? Tämän kysymyksen pääsevät teoksessa uhrit esittämään surmaajalleen, mutta onko kysymykseen siltikään vastausta? Sitä käsitellään William Mastrosimonen nimenomaan nuorten nuorille esitettäväksi kirjoittamassa näytelmässä.

Bang bang you're dead on amerikkalaisen William Mastrosimonen vuonna 1999 kirjoittama näytelmä. Kirjailijan aiheena oli edeltävänä vuonna tapahtuneet kouluampumiset Jonesborossa Arkansasissa.

Näytelmän ohjaaja Janne Jämsä on sovittanut näytelmän Kanutelle, jossa yhdeksänhenkinen näyttelijäryhmä on lähtenyt tutkimaan miksi näytelmän Johanna tarttui aseeseen.

____________

Koronatilanteen johdosta myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Kaarinan nuorisoteatteri tekee rehellistä ja rohkeaa teatteria nuorilta sinulle. Kaarinan nuorisoteatteri (Kanute) tunnetaan laadukkaana kantaaottavien nuorisonäytelmien teatterina, jossa vaikeita ja rankkojakin aiheita käsitellään rehellisesti ja silottelematta. ​Vastapainona vakavammalle ohjelmistollemme toteutamme myös koko perheelle suunnattuja musiikkipitoisia näytelmiä sekä lastenteatteriesityksiä.

Koronatilanteen johdosta teatterilla ei ole kahvilatarjoilua.

Kaarinan nuorisoteatteri sijaitsee aivan Kaarinankeskustan tuntumassa, leikkimielisesti "kulttuurikukkulaksi" nimetyllä mäellä, samassa pihapiirissä Kaarina-Teatterin kanssa. Teattereilla on yhteinen tilava parkkeerausalue ja julkisilla kulkuvälineillä löytää myös helposti perille. Nuorisoteatterille pääsevät liikuntaesteiset aivan ovelle saakka vaikka tila-autolla.

Facebook | Instagram | Youtube

***

Huom. 14.10. esitys on peruttu. Voit palauttaa lippusi 14.12.2020 saakka täyttämällä palautuslomakkeen www.tiketti.fi/palautalippuja. Voit myös vaihtaa lippusi toiseen esityspäivään niin kauan kun tilaa on. Olethan vaihdosta yhteydessä osoitteeseen hei@tiketti.fi.

www.kaarinannuorisoteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-13

Early bird -liput myynnissä rajoitetun ajan.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ei lipun- tai kahviomyyntiä Teatterilla. 

Teatterin ovet avataan 15 min ennen esitystä.

Esityksen kesto n. 1h ilman väliaikaa. 

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Toivomme kaikkien katsojien tutustuvan turvallisuusohjeistukseen verkkosivuillamme.

Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina