EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.6.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Bämä

Bämä Liput

Ryhmä naisartisteja kyllästyi suomiräpin naisvihamielisyyteen ja kokosi voimansa – “Kaiken takana on bämä” on vasta-argumentti ja kannanotto suomiräpissä esiintyviin misogynistisiin sanoituksiin: “Kun sä mietit ääneen muista tämä, kaiken takana on bämä”

Kantaaottavaa suomiräppiä ja klubimusaa yhdistelevä single Kaiken takana on bämä julkaistaan perjantaina 21. huhtikuuta. Kappaleen esittäjän BÄMÄn takaa löytyy yhdentoista tunnetun naisartistin ryhmä – Matriarkaatti, Helena Routa, Nelli Milan, satu, Aina, Malka, EME, Sorry Babe, Ida Alex ja Emilia Ex. Kaiken takana on bämä -single on vasta-argumentti ja kannanotto suomiräpissä esiintyviin misogynistisiin sanoituksiin.

"Emme kannata sensuuria. Kannatamme sananvapautta, mutta mielestämme vapauden mukana tulee myös vastuu", ryhmä kertoo.

Kappale sai alkunsa loppuvuonna 2022, kun biisintekijä-artistit Nelli Milan ja Helena Routa pohtivat, voisiko listoja dominoiviin, naisia alisteisesti kuvaaviin räppibiiseihin vastata muutenkin kuin someraivolla. "Räppärit ovat vastanneet toistensa dissausbiiseihin iät ja ajat vastabiiseillä. Tuli fiilis, että mimmien on aika yhdistyä ja tehdä sama", kappaleen tuottaja ja yksi kirjoittajista Nelli Milan kuvailee.

Kappaleen ovat säveltäneet Helena Routa ja Nelli Milan. Sanoituksista vastaavat Helena Routa, Nelli Milan, satu, Aina, Adikia ja Mon-Sala. Tuottajana toimii Nelli Milan.

Ryhmän ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtuu Tavastialla 1.6.2023.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 1.6.2023 19:00.