EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.4.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

BÄMÄ (EP-JULKKARIT) + AINA + IDA ALEX + EMILIA EX + SORRY BABE

BÄMÄ (EP-JULKKARIT) + AINA + IDA ALEX + EMILIA EX + SORRY BABE Liput

Bämän kevään ainoa klubikeikka Helsingissä ja EP-julkkarit Kuudennella Linjalla

Bämä, yksi tämän hetken kuumimmista kollektiiveista, soittaa ainoan headline-keikkansa tulevana keväänä Helsingissä 26.4. Kuudennella Linjalla. Samaisena iltana juhlitaan myös Bämän ensimmäisen EP:n julkaisua.

Illan avaa:

Aina
Ida Alex
Emilia Ex
Sorry Babe

Bämä on uusi feministinen, pop-, rap- ja klubimusiikkia yhdistelevä kollektiivi jonka ytimen muodostavat artistit Nelli Milan, Helena Routa, satu sekä Tiia Karoliina. Kollektiivin ensimmäinen sinkku ’Kaiken takana on bämä’ ottaa kantaa suomiräpissä esiintyvään misogyniaan raikkaalla, hauskalla ja koukuttavalla otteella. Debyyttisingle yhdisti tärkeän aiheen äärelle ison joukon artisteja: vierailijoina toimivat Matriarkaatti, Aina, Malka, Eme, Sorry Babe, Emilia Ex ja Ida Alex. ’Kaiken takana on bämä’ nousi niin Suomen Spotifyn top 50 kuin Suomen viralliselle singlelistalle ja poiki kollektiiville mm. festarikeikkoja ja medianäkyvyyttä.

Yhtyeen toinen single ’Voimaantunu feat. Sointu Borg’ keräsi myös valtavan huomion ja biisi nousi heti julkaisunsa jälkeen striimipalveluiden viiraalihittien joukkoon.

Bämä on jotain mitä musiikkikentällä on odotettu pitkään; se raivaa tietä ja ravistelee rap-kulttuurin miesvaltaisuutta ja heteronormatiivisuutta, ja haastaa siellä esiintyviä toksisia ilmiöitä ja asenteita hauskanpitoa unohtamatta.

https://altagency.fi//bama/

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 26.4.2024 19:00.