EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20. - Su 21.11.2021  /  Helsinki  / 

Baltic Circle & Oravasuo // Wild trippers - villin vieraat

Baltic Circle & Oravasuo // Wild trippers - villin vieraat Liput

Baltic Circle
Wild trippers - villin vieraat

Tervetuloa villin vieraaksi, yön yli retkelle Oravasuolle Ähtäriin.

Oravasuo on Baltic Circlen suojelu- ja ennallistamiskohde, uusi näyttämö ja ekologinen yhteisö, johon kuuluvat muun muassa kurjenrahkasammal, maakotka ja riekkoperhe. Alue on kulkureitti myös hirville, peuroille, karhuille ja susille. Etelämpänä samalla valuma-alueella on havaittu luontaista taimenkantaa.

Festivaalin ensimmäinen yhteisretki Oravasuolle avaa osallistujille Baltic Circlen ja Osuuskunta Lumimuutoksen vuonna 2020 alkaneen yhteistyön, jonka päämääränä on ennallistaa Oravasuo ja siihen kytkeytyneet Siltaneva ja Rasinneva elokuussa 2022. Suo ja sen naapuritila, vuodesta 1565 lähtien asutettu Vanha Väätänen, luovat puitteen ajankohtaiselle ilmastonmuutospuheelle ja -toiminnan suunnittelulle.

Marraskuussa suo talvehtii. Siellä kuljetaan pienellä joukolla, aluetta kuulostellen, siihen ja toisiimme tutustuen. Oppaina ja havaintojen jakajina toimivat Etelä-Pohjanmaan soita kuvannut luontokuvaaja ja kirjailija Eero Murtomäki, YK:n kuudennen IPCC-ilmastoraportin pääkirjoittajiin kuuluva dosentti Tero Mustonen sekä YTM (maantiede) Kaisu Mustonen, joka on erikoistunut naisten tietoon luonnon monimuotoisuuden kehityksessä. Keskustelua moderoi kolttasaamelainen teatteri- ja elokuvaohjaaja, aktivisti Pauliina Feodoroff.

Tapahtumaan on linja-autokuljetus ja retkellä majoitutaan yhteisiin puolijoukkuetelttoihin, tulien äärelle. Mukaan tarvitset villakerraston, sateen pitävän kuoren, pipon ja hanskat, tasku- tai otsalampun, makuupussin ja -alustan sekä henkilökohtaiset sauna- ja yöpymistarvikkeet. Suo on kosteaa ja vaikeakulkuista maastoa; varaudu tukevilla, vedenpitävillä kengillä. Retkellä kaikki osallistuvat päivittäisiin askareisiin: pöydät katetaan, teltat pystytetään ja saunat lämmitetään yhdessä.

Wild Trippers – villin vieraat on Baltic Circlen uusi monivuotinen hanke, joka keskittyy progressiivisen ympäristötiedon jalkauttamiseen ja sosiaalisen yhteisön vahvistamiseen ilmastonmuutoksen torjunnassa. Se kannustaa arjen ympäristöaktivismiin kutsumalla yksilöitä ja yhteisöjä matalan kynnyksen toimintaan ja havaintojen jakamiseen. Wild Trippers – villin vieraat toteutetaan itsenäisen, voittoa tavoittelemattoman Osuuskunta Lumimuutoksen ennallistamisohjelman rinnalla.

www.balticcircle.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Retken pääasiallinen kieli on suomi, yhteisretken lähtö- ja paluupaikka on Helsinki

Vaikeakulkuisen maaston vuoksi tapahtuma ei ole esteetön.

Järjestäjä on yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin henkilökohtaisesti. Yhteystietojasi käytetään vain retkeen liittyviin yhteydenottoihin.'

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

--

Kaikkiin lipputyyppeihin on mahdollista lisätä viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot