EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - Pe 26.11.2021

Baltic Circle: Villi vitonen

Baltic Circle: Villi vitonen Liput

Baltic Circle -festivaali tekee yhteistyötä Landscape Rewilding -ennallistamisohjelman kanssa, jota toteuttaa Suomessa voittoa tavoittelematon, itsenäinen Osuuskunta Lumimuutos. Festivaalin nimikkokohde on Ähtärissä sijaitseva Oravasuo, jonka suojelu- ja ennallistamistyötä se seuraa ja edistää. Ostamalla festivaalilippuusi viiden euron hintaisen lisäosan - Villin vitosen - voit tukea Oravasuon ennallistamista ja ilmastonmuutoksen vaikutusten torjuntatyötä.

Lue lisää Baltic Circle -festivaalin yhteistyöstä Landscape Rewilding -ohjelman kanssa: https://www.balticcircle.fi/villiinnytys.

Rahankeräyslupa: RA/2020/1201


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).