EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 21. - Pe 26.11.2021  /  Kulttuurikeskus Caisa  /  Helsinki

Baltic Circle // Samuli Laine: Nurture

Baltic Circle // Samuli Laine: Nurture Liput

Baltic Circle
Samuli Laine: Nurture

Nurture on kahdenkeskinen esitys, jossa esiintyjä Samuli Laine imettää katsojaa. Intiimi huolenpidon ele ravitsee ja antaa luvan olla hetken kannateltavana.

Teos purkaa imettämiseen ja hoivaan liitettyä sukupuolittuneisuutta. Se kyseenalaistaa sosiaalisia normeja, pehmentää keho-odotuksia ja johdattaa hahmottamaan laajemman kanssaelon yhteyksiä.

Nurture kutsuu tarkastelemaan vuorovaikutussuhteita kaiken elävän välillä: olemassaolomme linkittyy sekä lukemattomiin ihmisyhteisöjen verkostoihin että biologisiin prosesseihin, jotka ylläpitävät kehojamme ja ylipäänsä mahdollistavat elämän planeetallamme.

Samuli Laine on skenografi, esiintyjä ja esitysten tekijä sekä W A U H A U S -kollektiivin ja Todellisuuden tutkimuskeskuksen jäsen. Tällä hetkellä Laine on kiinnostunut utopioista, puutarhanhoidosta, aktivismista ja zazenista.

www.balticcircle.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Esityskielet: suomi / englanti

Kesto: 20 min

Esteettömyystiedot:

Huomioitavaa: Esitys on yleisöä osallistava. Esitykseen osallistuu kerrallaan vain esiintyjä, katsoja ja esityksessä avustava henkilö. Esityksessä käytettävät välineet desinfioidaan huolellisesti ennen seuraavaa katsojaa.

Henkilökohtainen avustaja pääsee näytökseen maksutta, kun avustettavalla on lippu näytökseen. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta tai avustajasta lipunoston yhteydessä, puh.+358 41 717 0953 (Q-teatteri, ti–pe klo 11–15) tai sähköpostitse: q-teatteri@q-teatteri.fi. Caisan tilat ovat esteettömät: lisätietoja Caisan saavutettavuudesta http://www.caisa.fi/fi/yhteystiedot#saavutettavuus.

--

Kaikkiin lipputyyppeihin on mahdollista lisätä viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot