EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22. - Su 26.9.2021  /  Tapahtumapaikka salainen  / 

Baltic Circle // Nightschool25

Baltic Circle // Nightschool25 Liput

Baltic Circle
Nightschool

Tervetuloa Nightschooliin.

Nightschool on matka fantastiseen syksyiseen yöhön, jonka pimeydessä et ole yksin. 12-tuntisen esityksen aikana iltakahdeksasta aamukahdeksaan osallistujat sukeltavat yhdessä yön ja pimeyden eri kerroksiin, joissa aistit herkistyvät ja ääriviivat alkavat hengittää. Nightschool on opastettu matka hitaan muutoksen äärelle.

Mitä sinä kannat mukanasi yöhön?

Nightschool on vuonna 2014 perustetun kollektiivin teos, jonka työskentelyn olosuhde on ekokriisin todellisuus ja jatkuva muutos. Kollektiivin loppumattomassa projektissa tehdään tilaa ja aikaa maailmaan, jonka aika on loppumassa.

Kollektiivin muodostavat Milla Martikainen, Maija Nurmio, Pauli Riikonen ja Essi Rossi.


Tuottaja: Aida Piirainen
Osatuotanto: Baltic Circle, Esitystaiteen seura

Tukijat: Niilo Helanderin säätiö, Taiteen edistämiskeskus ja Koneen säätiö

Esityskielet: suomi ja englanti

- -


Pandemiatilanteesta johtuen Nightschoolia ei voitu esittää suunnitellusti vuoden 2020 festivaaliohjelmasssa vaan se siirtyi uudelle esityspaikalle vuoden 2021 syyskuuhun. 

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.


balticcircle.fi


Kesto: 12 tuntia. Esityksestä ei ole mahdollista poistua kesken.

Nightschool alkaa klo 20.00 myöhemmin ilmoitettavasta paikasta ja loppuu seuraavana aamuna klo 08.00 mennessä. Alku- ja loppupaikat ovat Helsingin julkisen liikenteen kantoalueella. Lipunostajat saavat lisäohjeita puhelimitse.

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista varten.

Festivaalin henkilökunta valvoo paikan päällä hätätapausten varalta.
 Esityksessä toimiminen on vapaaehtoista.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot