EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

To 14. - Sö 17.11.2019  /  Puotilan ostoskeskus  /  Helsinki

Baltic Circle // Laine / Nylund / Palo: Matter

Baltic Circle // Laine / Nylund / Palo: Matter Biljetter

Baltic Circle
Laine / Nylund / Palo: Matter

Vi har en längtan till det ordlösa och kroppsliga, vi uttråkas av det instrumentella, vi har ett behov att gripa tag i hellre jord än teori. Verkets utgångspunkt är jord, mylla. I dess centrum ligger olika element så som de är: kroppar, mylla, ljus och ljud. Föreställningen är ett evenemang som omringar publiken, som man både upplever och existerar i.

Samuli Laine arbetar som ljus-, video- och rumslig designer och ibland som en uppträdare i produktioner inom nutidsdans och teater. Hen har också skapat en kortfilm (o) som har gjort debut i både Finland och utomlands. Laine är en medlem av den tvärvetenskapliga konstkollektivet W A U H A U S.

Mitja Nylund är en Helsingfors-baserad ljuddesigner och musikproducent som blev magister i Konstuniversitetets teaterkonst i 2017. Nylund har även studerat på Tokyos konstuniversitet Tokyo Geijutsu Daigaku och förutom Helsingfors har jobbat i Köpenhamn och Taiwan.

Olga Palo är en konstnär som arbetar med feministiska frågor och verkar inom scenens och litteraturens ramer. Palo är en del av Helsingin Feministinen Salaseura där hen medverkar både på och bakom scenen. Palo har också aktivt sökt sätt att skapa feministisk konst genom att skriva, undervisa och organisera evenemang. För stunden är Palo intresserad av utopiskhet, vilande och motståndets estetiker.

Observera att föreställningen använder sig av ovanligt starka ljus- och ljudeffekter och publiken kommer i kontakt med mylla.

Med stöd av: Centret för konstfrämjande, Otto A. Malms donationsfond

Med stöd av Finska kulturfonden via Kehä IIII

Bild: Samuli Laine

balticcircle.fi/fi


Föreställningens längd TBC.
Språk: engelska

Reserveringstid för biljetterna 2 dagar.

Vänligen kom i god tid, försenade släpps inte in i salongen.

Biljettköparnas kontaktuppgifter överlämnas åt evenemangsarrangören för vidare informering / instruktioner.

Puotilan ostoskeskus
Klaavuntie 11 (sisäpiha), 00910, Helsinki