EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 24. - To 25.11.2021  /  Kulttuurikeskus Caisa  /  Helsinki

Baltic Circle // Gabriela Carneiro da Cunha: Altamira 2042

Baltic Circle // Gabriela Carneiro da Cunha: Altamira 2042 Liput

Baltic Circle
Gabriela Carneiro da Cunha: Altamira 2042

Altamira 2042 vaatii huomiota villisti pauhaavalle, vesiputouksien rytmittämälle kirkasvetiselle joelle, Xingulle, jonka varsilla, laineilla ja syvyyksissä elää useita alkuperäiskansoja ja tuhansia kasvi- ja eläinlajeja.

Esiintyjä Gabriela Carneiro da Cunha johtaa kaiuttimien, kovalevyjen ja videotykkien orkesteria, jossa soivat Araweté- ja Juruna -alkuperäiskansojen sanat, Altamiran kaupungin asianajajan ja toimittajien väitteet, ambientartistien, räppäreiden ja taiteilijoiden äänet sekä kaupunki, metsä, eläimet, sade ja Xingu-joki itse.

Polyfoniasta syntyy voimakas virta, joka imaisee katsojan osaksi moniäänistä yhteisöä ja sen taistelua Belo Monten jättiläispatoa vastaan.

--

Gabriela Carneiro da Cunha on näyttelijä, ohjaaja ja tutkija. Viimeiset seitsemän vuotta hän on johtanut Brasilian jokivarsilla Riverbank Project: about rivers, buiúnas and fireflies -projektia, jonka päämäärä on teollisen maankäytön vaikutusten näkyväksi tekeminen. Hanke on omistautunut katastrofin keskellä asuvien ihmisten kanssa työskentelylle ja heidän todistajalausuntojensa julkaisemiselle. Projekti kommentoi antroposeenia, joka tässä yhteydessä viittaa hetkeen, jona ihmiset lakkaavat pelkäämästä katastrofia ja muuttuvat sellaiseksi itse. Altamira 2042 on projektin toinen esitys ja se esitetään tänä syksynä ensi kertaa Euroopassa.

www.balticcircle.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Esityskielet: portugali, käännös englanniksi

Kesto: 90 min

Esteettömyystiedot:

  • Esitys sisältää välkkyviä tai voimakkaita valoja ja kovia ääniä
  • Esitys on fyysisesti esteetön
  • Esitys sisältää yleisön osallistumista

Henkilökohtainen avustaja pääsee näytökseen maksutta, kun avustettavalla on lippu näytökseen. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta tai avustajasta lipunoston yhteydessä, puh.+358 41 717 0953 (Q-teatteri, ti–pe klo 11–15) tai sähköpostitse: q-teatteri@q-teatteri.fi. Caisan tilat ovat esteettömät: lisätietoja Caisan saavutettavuudesta http://www.caisa.fi/fi/yhteystiedot#saavutettavuus.

--

Kaikkiin lipputyyppeihin on mahdollista lisätä viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot