EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19. - La 20.11.2021  /  Louhi Hall, Espoo Cultural Centre  /  Espoo

Baltic Circle // Ejaculation Falls

Baltic Circle // Ejaculation Falls Liput

Baltic Circle
Ejaculation Falls

Miten kuvailisit seksuaalisuuttasi? Miten halu elää ja muuttuu? Mistä kaikkialta nautintoa voi löytyä? Kenen ejakulaatio on yhä tabu?

Sana ejaculation tarkoittaa englannin kielessä sekä seksuaalista kliimaksia että yhtäkkistä sanojen tunteellista purskahdusta, halua tulla kuulluksi. Ejaculation Falls on esitys, jossa kokoonnutaan seksuaalisuuden monimuotoisuuden äärelle. Siellä on mahdollisuus jakaa seksuaalisuudesta ja seksistä sellaista, mikä on piilossa tai mille ei tunnu olevan julkisessa puheessa tilaa.

Näyttämölle avautuva erilaisten kokemusten vuoropuhelu johdattaa normien ja kollektiivisten mielikuvien tuolle puolen. Se kutsuu tutkimaan seksuaalisuuden voimaa ja ulottuvuuksia sekä sanoittamaan uudelleen niitä tapoja, joilla seksuaalisuudesta puhutaan. Ejakulaatioputoukset on paikka kysymyksille, muutokselle ja seksipositiivisemman maailman toteutumiselle.

Teoksen koollekutsuja Essi Rossi on Helsingissä asuva ohjaaja ja dramaturgi, joka toimii monipuolisesti teatterin ja esitystaiteen kentällä. Rossi on työskennellyt vuosia sukupuolen ja seksuaalisuuden sekä niiden potentiaalin parissa mm. teoksessa Ejaculation - Discussions About Female Sexuality, joka kantaesitettiin Kansallisteatterissa vuonna 2018 ja Edinburgh Fringe -festivaalilla Skotlannissa 2019.

Työryhmä:
Ohjaus ja dramaturgia: Essi Rossi
Äänisuunnittelu ja musiikki: Sarah Kivi
Skenografia: Milla Martikainen
Pukusuunnittelu: Liisa Pesonen
Dramaturgi: Michelle Orenius
Seksuaaliterapeutti: Pale Lius sekä kuusi avoimen haun kautta mukaan kutsuttua esiintyjää (Asta, Eugenie, Heli, Lintu, Sari ja Stella)
Lisäksi mukana: Pinja Eskola, Tiia Forsström ja Minna Salami

Esityskielet: suomi ja englanti

Ejaculation Falls on Baltic Circle -teatterifestivaalin, Espoon Kaupunginteatterin ja SICK!-festivaalin yhteistuotanto. Se saa kantaesityksensä Baltic Circle -festivaalilla.

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.

balticcircle.fi


Numeroimattomat paikat.

Kesto: ilmoitetaan myöhemmin.

Villi Vitonen
Kaikkiin lipputyyppeihin on mahdollista lisätä viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Louhi Hall, Espoo Cultural Centre
Kulttuuriaukio 2, 02100, Espoo