EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 27.11.2021  /  Kokija päättää itse  / 

Baltic Circle // Chiara Bersani: Fionde

Baltic Circle // Chiara Bersani: Fionde Liput

Baltic Circle
Chiara Bersani: Fionde

Fionde on partituuri heille, jotka kulkevat öisin. Se on esitys ja seikkailu, joka saapuu luoksesi postipakettina ja jonka voit kokea pimeän laskeuduttua, yksin tai yhdessä.

Teos on syntynyt ajassa, jossa yhteisöllisyyden muodot ovat muuttuneet, juhlat ja rituaalit hiljentyneet. Fionde avaa yhteyksiä kuljettaen kokijansa huminan läpi kohti uutta aikaa ja uusia kokemisen tapoja.

Fionde äärellä ei tarvitse kiirehtiä. Teoksen voi kokea kerran tai useammin – yhtä oikeaa tapaa ei ole. Rytmin ja keston päätät itse, sillä sinä olet sekä teoksen esiintyjä että yleisö. Fionde tuo ulottuvillesi ensi-illan ihmeen, jos vain annat sen tapahtua.

Fionde on ensimmäinen esitys Samara Editions – performances by post -teossarjassa. Sen tuovat Helsinkiin Baltic Circle ja Liikkeellä Marraskuussa -festivaali.

Chiara Bersani on italialainen esitystaiteilija ja koreografi, jonka työ teatterin ja nykytanssin parissa tutkii kehon politiikkaa ja sitä, miten luomamme kuvat ovat vuorovaikutuksessa yhteiskunnan tarjoamien kertomusten kanssa. Hänen tutkimustyönsä esiintyjänä ja luojana pohjautuu poliittisen kehon konseptiin. Chiara kehittää työssään harjoitteita jotka tukevat teeman näkyvyyttä ja tuovat sen eri puolia käytäntöön. Aktivistina Chiara työskentelee vammaisten taiteilijoiden osallisuuden eteen esittävään taiteen alalla. Hänen täsmällinen ja tarkka työnsä huomioitiin vuonna 2019 Italiassa maineikkaalla UBU-palkinnolla parhaana alle 35-vuotiaana tulokkaana esittävän taiteen kentällä.

Ilaria Lemmo on italialainen säveltäjä ja äänitutkija elektronisen ja kokeellisen musiikin alalla sekä teatterin ja audiovisuaalisen taiteen parissa toimiva äänisuunnittelija. Hän opiskelee parhaillaan elektronisen musiikin sävellyksen maisteriohjelmassa Torinon konservatoriossa. Hänen tutkimustyönsä tutkii algoritmipohjaista sävellystyötä sekä akustista tilallisuutta.

www.balticcircle.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Voit valita noudon tai postituksen. Esityksellä ei ole erillistä tapahtumapaikkaa, vaan Sinulle toimitetaan erillinen paketti ja ohjeet esitykseen liittyen. Kokija voi katsoa esityksen haluamassaan paikassa. Tässä vaihtoehdot toimituksille:

Nouto: Kulttuurikeskus Caisasta 5.-27.11.2021 ostopäivästä seuraavana arkipäivänä.

Postitus: Jätä osoitetietosi ja esitys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa sen. Osoitetietojasi käytetään ainoastaan teoksen toimittamiseen. Teoksen postitus aloitetaan 18.10.2021 ja teosta postitetaan kerran viikossa. Mikäli haluat tapahtumalipun erikseen postitse, niin valitse silloin lipputyypiksi postitus ja myös toimitustavaksi postitus. Mikäli haluat pelkän teoksen postitse, niin valitse lipputyypiksi postitus ja toimitustavaksi jokin muu haluamasi toimitustapa.

--

Esityskieli: englanti

--

Kaikkiin lipputyyppeihin on mahdollista lisätä viiden euron hintainen Villi vitonen, jonka tuotto ohjataan Osuuskunta Lumimuutokselle luonnon suojelu- ja ennallistamistyöhön (Rahankeräyslupa RA/2020/1201).

18. kansainvälinen Baltic Circle -teatterifestivaali Helsingissä 19.–27.11.2021.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Kokija päättää itse