EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 7.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Balance Breach, My Favourite Nemesis & Dead End Scene

Balance Breach, My Favourite Nemesis & Dead End Scene Liput

Lokakuussa Helsingin On the Rocksissa esiintyvät debyyttialbuminsa julkaisua juhlistava Balance Breach yhdessä My Favourite Nemesiksen ja Dead End Scenen kanssa

Balance Breach

Balance Breachin heinäkuussa julkaistu debyyttialbumi "Dead End Diaries" on saanut erinomaisen vastaanoton niin koti- kuin ulkomaiden metallimusiikin markkinoilla. Useiden loistavien arvosteluiden saattelemana albumia on povattu muun muassa vuoden 2020 kotimaiseksi albumijulkaisuksi (Metalliluola 3.7.2020).
Lokakuussa albumin julkaisua on aika juhlistaa On the Rocksissa, jolloin Balance Breach tarjoaa tuhdin annoksen kotimaisen modernin metalcoren antia!

"It's not even funny how fucking talented these guys are, as this is one of the absolute best debut albums I have heard in a long while." - Tuonela Magazine 6/2020

Home
Music
Facebook
Instagram

My Favourite Nemesis

My Favourite Nemesis on yksi harvoista bändeistä Suomessa, joka on onnistunut tekemään itselleen nimeä genressään. Yhtye on tehnyt väsymättä töitä löytääkseen oman soundinsa uudella ja raikkaalla näkökulmalla Moderniin Metalliin ja Metalcoreen.
MFN yhdistää perinteisiä metal- ja deathcore elementtejä edistyneemmäksi, eksperimentaalisemmaksi kokonaisuudeksi kera tarttuvien melodiakoukkujen, äärimmäisen raskaan riffittelyn sekä balladinomaisten laulujen voimin.

My Favourite Nemesiksen musiikki on yltänyt listasijoituksille, kuten #10 ja #13 Suomen 50 viraalisinta Spotify-listalle singleillään ‘Losing Sight' sekä ‘Wake'. Yhtyeen vaikuttava live-performanssi on vakuuttanut yleisön niin koti-, kuin ulkomaillakin menestyksekkäästi. Esimerkiksi kahdella Suomen loppuunmyydyllä keikalla kera Dead By Aprilin ja jopa muutamalla Saksaa valloittavalla keikalla Suffocationin kanssa.

MFN on Facebook
MFN on Spotify
MFN on YouTube

Dead End Scene

"Jos et ole ikinä hypännyt laskuvarjolla, mutta tahdot tietää miltä se tuntuu, laita Dead End Scene soimaan." -Kaaoszine

Dead End Scene on vuonna 2014 perustettu modernia metallia soittava yhtye Helsingistä. Bändin energinen moderni metalli sulautuu saumattomasti melodisiin koukkuihin, hard rockkiin, sekä elokuvamaisiin soundimaailmoihin, luoden näin uniikin soundin, jota voi kuvailla vain sanoin Dead End Scene.

Kahden positiivisesti vastaanotetun demonauhoitteen jälkeen yhtye julkaisi syksyllä 2017 omaa nimeään kantavan debyytti EP:n, joka sai osakseen paljon ylistävää suitsutusta maailmanlaajuisesti ympäri
metal/rock medioita. Suomen isoimmassa raskaan musiikin julkaisussa Infernossa 11/2017 todettiin, että "bändin ei tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan."

Vietettyään vuoden 2019 pääosin studiossa, bändi teki näyttävän paluun vuoden 2020 alussa "Gates of Heaven" singlellään. Julkaisun jälkimainingeissa Kaaoszine nosti yhtyeen "Tämän hetken 15 kiinnostavinta nuorta metallibändiä" listauksen kärkipaikalle. Toinen tulevalta debyyttialbumilta julkaistu single "Sacrifice" lisäsi pöhinää bändin ympärillä entisestään, striimaten yli 120.000 kertaa Spotifyssa vain muutamassa kuukaudessa, ja nousten jopa "Suomen 50 Viraalisinta" Spotifylistalle muutamaankin otteeseen.

Dead End Sceneä kannattaakin pitää silmällä, sillä yhtye on julkaisemassa debyyttialbumiaan vuoden 2020 loppupuolella.

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:30-04:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.