EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.6.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Balance Breach (levyjulkkarit), Ikinä, My Favourite Nemesis

Balance Breach (levyjulkkarit), Ikinä, My Favourite Nemesis Liput

Balance Breach juhlii levyjulkkareitaan On The Rocksissa toukokuussa! Mukana Ikinä sekä illan avaava My Favourite Nemesis.

Kotimaan lupaavimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Balance Breach julkaisee uuden levyn ”Abyzmal” 26. toukokuuta ja juhlii sen julkkareita Helsingin On The Rocksissa lauantaina 17. kesäkuuta! Odotettu albumi on yhtyeen toinen ja siitä lohkaistut singlet kuten ”The Spark”, ”Empty Eyes” ja ”The Last Ember” ovat herättäneet innostusta ympäri Suomen.

Metallia, rajua mimmienergiaa, näyttävää show’ta ja tarttuvia biisejä tarjoilee Ikinä! Modernin metallin kentällä liikkuva yhtye on sukeltanut kohti metallisinta ydintään ja soi brutaalimpana kuin koskaan. Ikinä valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi syksyllä 2023.

Illan avaa kovassa nousukiidossa oleva modernin metallin yhtye My Favourite Nemesis. Keväällä uuden albumin ”Eidolon” julkaissut yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin vaikuttavalla live-esiintymisellään.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 17.6.2023 20:00.


Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan