EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.4.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Bad Sauna, Nuoruus, KiPPO

Bad Sauna, Nuoruus, KiPPO Liput

BAD SAUNA, NUORUUS JA KIPPO ÄÄNIWALLIIN 7.4.2023!

Kovalla rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna on virkistävä tuore indierock-yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta. Yhtyeen musiikki muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä, miten välillä täytyy myös irrotella.

Nuoruus
on Stydein garagemeininki suomessa taas hetkeen, livenä tyhmän kova jeajea! Bändi puolestaan kuvaa omaa toimintaansa itse mieluiten näin: "Oh yea we are nuoruus. Give us 1 beer and we will play passable gig. Give us 6 beers and we will play a decent gig. Give us 100 beers and we will be the best band you ever seen!!!" ALSO RECORD COMING SOON!!!

KiPPO
tarjoilee Suomen parasta hot emo musaa tunteennälkäisille! Jos tykkäät haikeista, mutta suurella energialla toimitetuista äänistä, niin varaa mieleesi ja sydämeesi tilaa tälle uudelle powertriolle

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 7.4.2023 19:00.