EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.12.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Bad Sauna -levyjulkkarit, Ninni Forever Band, The MES

Bad Sauna -levyjulkkarit, Ninni Forever Band, The MES Liput

Bad Sauna

Bad Sauna -yhtyeen nimi nousee yhä useammin esiin listattaessa uusia mielenkiintoisia kotimaisia bändejä - uusi ja tuore rock selkeästi kiinnostaa. Virkistävän tuoreen indierock-yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava "tee se itse" -asenne, ajoittainen ihana "hällä väliä" -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta.
Bändi on julkaissut vuonna 2020 kolme singleä ja julkaisee odotetun debyyttialbuminsta "Olen rikas sillä minulla on teidät" 4. joulukuuta digitaalisesti ja vinyylillä.

Ninni Forever Band

Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Soolona kaksi levyä julkaisseen Ninni Forever Bandin Ninni Luhtasaari kokosi kolmatta levyä varten uunelmakokoonpanonsa: Joni Ekman kitarassa, Sini Mäenpää rummuissa, Risto Ylihärsilä synatiskin takana ja Luhtasaari itse bassossa. Jukan Musiikki julkaisi Uusi Yhtye LP:n maaliskuussa 2020.

The MES

The new wave of finnish rautalanka. Aivan sairaan kova garagepumppu!

Parasta just nyt. -Felix Lybeck"

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 19.12.2020 19:00.