EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.8.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Bad Sauna -levyjulkkarit, Ninni Forever Band, Linkopii

Bad Sauna -levyjulkkarit, Ninni Forever Band, Linkopii Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 19.12.2020 ja siirtyneelle päivämäärälle 27.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 12.4.2021 mennessä.

***

Bad Sauna

Bad Sauna -yhtyeen nimi nousee yhä useammin esiin listattaessa uusia mielenkiintoisia kotimaisia bändejä - uusi ja tuore rock selkeästi kiinnostaa. Virkistävän tuoreen indierock-yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava "tee se itse" -asenne, ajoittainen ihana "hällä väliä" -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta.
Bändi on julkaissut vuonna 2020 kolme singleä ja julkaisee odotetun debyyttialbuminsta "Olen rikas sillä minulla on teidät" 4. joulukuuta digitaalisesti ja vinyylillä.

Ninni Forever Band

Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Soolona kaksi levyä julkaisseen Ninni Forever Bandin Ninni Luhtasaari kokosi kolmatta levyä varten uunelmakokoonpanonsa: Joni Ekman kitarassa, Sini Mäenpää rummuissa, Risto Ylihärsilä synatiskin takana ja Luhtasaari itse bassossa. Jukan Musiikki julkaisi Uusi Yhtye LP:n maaliskuussa 2020.

Linkopii

Korvaa aikaisemmin ilmoitetun The MESin

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 20.8.2021 19:00.