EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.4.2024  /  Vastavirta-klubi  /  Tampere

Bad Sauna + Moshimoshi + Kot-Kat

Bad Sauna + Moshimoshi + Kot-Kat Liput

BAD SAUNA

Kovalla rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna on virkistävä tuore indierock-yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta. Yhtyeen musiikki muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä, miten välillä täytyy myös irrotella

Bad Sauna on parhaimmillaan livenä ja yhtyeen olemus lavoilla on hillittömän mukaansatempaava. Bad Saunan tyyli yhdistää amerikkalaista indierockia, vastustamattomia riffejä, punkrockia, naivismia ja tylyä slacker-asennetta on jotain mitä näillä leveysasteilla harvoin kuullaan. Kakkosalbumillaan Bad Sauna rakentaa ennakkoluulottoman vahvan ja elämänmakuisen laverin, jolla kuulijan kelpaa turvallisesti lököillä ilman huolia ulkopuolisesta maailmasta.

MOSHIMOSHI

Vuoden 2021 debyytti-ep:llään kovalla rytinällä kansainväliseen tietoisuuteen ja yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista kitarayhtyeistä noussut moshimoshi on emo-skenestä vahvasti ammentava uusi helsinkiläisyhtye, jonka musiikissa yhdistyvät melodinen indiepop, matemaattisen tarkka jazz-ote ja punkista ammentava raaka tunne.

Yhtyeen kiivaan eteenpäin pyrkivässä melankolisessa soitossa on jotain tuttuja kaikuja tuhatluvun taitteen kitaravetoisen post-hardcoren ja altsuskenen vimmaisuudesta. Tutuista nyansseista huolimatta moshimoshi ei sorru kuitenkaan nostalgisuuteen, vaan omintakeisen siivilänsä läpi suodatettu musiikki kuulostaakin äärimmäisen tuoreelta ja ajankohtaiselta. Huutolaulu, koukeroiset math-rock riffit ja kauniit melodiat niputtavat kokoon kimpun juuri niitä asioita, joita tämän tyyppiseltä musiikilta on pitkään Suomessa kaivattu.

KOT-KAT

Yksinkertaista rokkia älyttömällä säröllä soittava voimatrio Tampereelta.

Aikataulu:
21:00 Kot-kat
22:00 Moshimoshi
23:00 Bad Sauna

www.vastavirta.net


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]