EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.3.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Bad Sauna -levyjulkkarit, Linkopii

Bad Sauna -levyjulkkarit, Linkopii Liput

Bad Sauna julkaisee 14.1.2022 toisen pitkäsoittonsa. Levyn nimi on POTSLOJO ja sen julkaisee All That Plazz. Nämä juhlat ovat tuplajulkkarit koska debyyttialbumin levyjulkkarit ei toteutunut pandemian takia. Bad Sauna soittaa pitkän setin joka koostuu uuden levyn ja ensimmäisen levyn kappaleista. Olet äärimmäisen tervetullut <3 Illan avaa Bad Saunan lempibändi eli LINKOPII <3

BAD SAUNA

Bad Sauna -yhtyeen nimi nousee yhä useammin esiin listattaessa uusia mielenkiintoisia kotimaisia bändejä – uusi ja tuore rock selkeästi kiinnostaa.
Virkistävän tuoreen indierock-yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta.

LINKOPII

Linkopii on uuden suomalaisen vaihtoehtorokin parhaimmistoa. Vuonna 2018 julkaistulla Nahkaa-debyytillään kansan hurmannut bändi on samaan aikaan reteä, hurmoksellinen ja koskettava. Yhtye osuu melodioillaan napakymppiin ysinfyysikon tarkkuudella, ilman että se menettää tuumaakaan vaivattomasta ja villistä ilmaisustaan. Vastikään julkaistu Lanteet lisää kierroksia Linkopiin särömasiinaan ja ottaa kuulijaansa kädestä ystävän lailla valaen toivoa tulevaan.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 19.12.2020 ja siirtyneille päivämäärille 27.2.2021, 20.8.2021 ja 14.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

Tapahtumapaikka on vaihtunut Ääniwalliin.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.