EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.11.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Bad Sauna (Levyjulkkarit)

Bad Sauna (Levyjulkkarit) Liput

Bad Sauna Tavastialle marraskuussa! 

Bad Sauna on kahdella albumillaan ja lukuisilla keikoillaan noussut yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista särökitaravetoista indierockia soittavista yhtyeistä. Yhtye nousi rytinällä tietoisuuteen vuoden 2020 debyyttialbumillaan Olen rikas, sillä minulla on teidät. Levyn singlet, kuten ”Niin kuin se ennen oli” ja ”Tehdään jotain tyhmää”, keräsivät huomiota ja bändi palkittiin Indie Awardseissa vuoden tulokkaana.

Kakkosalbumi Potslojo esitteli aiempaa jylhempiin ja raskaampiin kitaroihin vannovan yhtyeen. Loppuunmyydyt klubikeikat ja isot festivaalikeikat Provinssista Sidewaysiin takasivat sen, että Bad Saunan musiikista tykkäsivät yhä laajemmat yleisöt. Levyn avausraita ”Väsy” nousi Spotifyn globaalille Fresh Finds Rock -soittolistalle, mikä on mainio suoritus suomenkieliseltä rock-yhtyeeltä ja osoittaa Bad Saunan musiikin olevan täysin kiinni ajassa. Levyn suurin hitti oli ”Kun nään koiran, mun sydän sulaa”.

Bad Saunan muodostavat neljä ystävää: laulaja-kitaristi Felix Lybeck, rumpali Aliisa Keränen, basisti Santeri Hytönen ja kitaristi Sakari Kumpula. Yhtye on jäsenilleen kuin perhe, ja se myös huokuu heidän musiikistaan. ”Seinät kaaaaatuuu” on ensimmäinen maistiainen syksyllä julkaistavalta kolmosalbumilta.


Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 21.11.2024 19:00.