EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.11.2018  /  Lapuan Latosaari  /  Lapua

Bad Boys Blue, DJ Tony, DJ Häde, DJ Alex L, DJ Wili Wee

Bad Boys Blue, DJ Tony, DJ Häde, DJ Alex L, DJ Wili Wee Liput

Ladataan…

KAIKKIEN AIKOJEN RETROBILEET LEGENDAARISESSA LATOSAARESSA!

Latosaari soi ja sykkii ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin discon tahdissa, kun 80- ja 90-lukujen suursuosikki BAD BOYS BLUE saapuu esittämään unohtumattomia hittejään!

BAD BOYS BLUE:n hittibiiseihin kuuluvat muun muassa "You're A Woman", "Come Back And Stay", "Lady in Black", "Queen of Hearts", "I Wanna Hear Your Heartbeat", "Jungle In My Heart". Lapualle saapuva BBB-alkuperäisjäsen JOHN MCINERNEY on edelleen huippuvedossa. Edellisestä vierailusta Latosaareen on jo 28 vuotta, joten nyt on korkea aika tulla verestämään muistoja yhteen Pohjanmaan ehdottomasti parhaista tanssipaikoista.

DJ-kattaus koostuu Latosaaressa soittaneista kavereista: paikalla ovat ainakin DJ Häde, DJ Tony ja DJ Alex L, DJ Wili Wee! Musiikkikattaus koostuu tietenkin retrohiteistä 80- ja 90-luvuilta, ja niitä pääsevät fiilistelemään samassa paikassa aikanaan tanssikansaa villinneet DJ:t.

Syksyn ehdottomasti kovimmat discoilut ja pikkujoulut ovat tässä - kerää wanha porukka kasaan ja tule mukaan muistelemaan!


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 21:00-03:00

Ovet 21:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Facebook-tapahtuma