EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Bad Apples plays Guns N' Roses, Mötherhead plays Motörhead

Bad Apples plays Guns N' Roses, Mötherhead plays Motörhead Liput

Bad Apples plays Guns N' Roses sekä Mötherhead plays Motörhead On The Rocksissa maaliskuussa!

Bad Apples plays Guns N' Roses on tribuuttibändi Uudeltamaalta. Bändi on tarjoillut Gunnareiden hittejä ja muita helmiä vuodesta 2016. Bad Apples on heittänyt keikkaa ympäri Suomea niin pienemmissä kuin isommissakin tapahtumissa. Keikat ovat energisiä ja voit tuntea rennon fiiliksen koko shown ajan. Jos kuuntelet oikein tarkkaan saatat kuulla legendaarisen mahtavan Cowbellin soundin. Ei muuta kuin bandana- huivit takataskuun ja rokkaamaan Applesin kanssa!

Motörheadin jättämää musiikillista perintöä on vaalinut vuodesta 2008 tribuuttiyhtye Mötherhead Jyväskylästä. Bändi on soittanut yhteiskeikkoja mm. Peer Güntin, The 69 Eyesin sekä Viikatteen kanssa ja rundannut Suomea Hanko-Tornio -välillä. Settilista muodostuu laajasta neljän eri vuosikymmenen tuotannosta sisältäen muutakin kuin tunnetuimmat kappaleet. Panosvyöt lanteille & Rock On Headbangers!


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 7.3.2024 19:00.