EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 15.10.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties: The Scaffolds & Jiri Nikkinen

Back to the Sixties: The Scaffolds & Jiri Nikkinen Liput

 

Back to the Sixties Klubi-ilta 15.10.2019

Ilta The Scaffoldsin ja Jiri Nikkisen seurassa!

Hienon sixties-syksyn alkupamaus rautaisen The Scaffolds -yhtyeen sekä Jiri Nikkisen Beatles-teemaisen soolosetin parissa!

Vuonna 1961 perustetun The Scaffolds -yhtyeen esikoislevy julkaistiin 1963. Tunnetuimpia hittejä olivat Dark Eyes BeatTullalla Twist ja Girls. Bändi soittaa omien levytystensä lisäksi paljon vanhaa rautalankaa ja muuta 60-luvun melodista poppia. Kokoonpanossa Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

Jiri Nikkinen tunnetaan taitavana 60-luvun musiikkityylin nuoremman polven edustajana ja mm. The Clifters- ja Revolver-yhtyeiden perustajana. Soolourallaan Jiri on julkaissut kolme albumia: Läpinäkyvää (1998), Sähköä (2000) ja Viides ilmansuunta (2018). Jiri on saanut ansaittua kiitosta Beatles-tuotannon tulkitsijana ja keikkailee The Beatles Tribute Bandin kanssa, muissa Beatles-teemaisissa kokoonpanoissa ja myös sooloartistina. Tavastialla saadaan nauttia Jirin taidoista soolona.

 

Showtime klo 20.00.

 

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 11.

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties

 

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:30

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.