EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 18.9.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: Topmost

Back to the Sixties-klubi: Topmost Liput
Takaisin

Ladataan…

Back to the Sixties Klubi-ilta – isäntänä Karvapäälistan ykkönen TOPMOST

Vuonna 1964 perustettu Topmost on yksi niistä harvoista 60-luvulla aloittaneista kokoonpanoista, joka esiintyy yhä lähes alkuperäisessä kokoonpanossaan.

Mukana nykykokoonpanossa ovat Gugi Kokljuschkin, Harri Saksala, Eero Lupari, Holle Holopainen, Kisu Jernström ja Tommi Lindell.

Bändin ensisingle "The In Crowd" ja "Alone and Forsaken" julkaistiin toukokuussa 1966. Keikkojen myötä bändin suosio kasvoi. Topmost olikin pian ykkösyhtye Stumpin Karvapäälistalla. Samana vuonna levytettiin käännöshitit "Näen mustaa vain" ja "Eleanor Rigby".

Vuoden 1967 alussa Topparit levyttivät Tukholmassa singlen "Candy Girl / Two Kinds Of Lovers", mistä äänitettiin myös suomenkielinen versio "Aivan ehdoton / Hän sinut jättää". Keikkoja tehtiin ympäri Suomea.

Vuonna 1968 valmistuneen "Topmost"-albumin lisäksi julkaistiin myös Procol Harumin jättihitti "A Whiter Shade of Pale" nimellä "Merisairaat kasvot". Bändin viimeinen single "Meni remonttiin" tehtiin keväällä 1968.

Elämä vei yhtyeen jäsenet omille teilleen, mutta Topmost kokoontui uudelleen vuonna 1987 ja keikkailee nyt ahkerasti muun muassa Back to the Sixties -tapahtumissa.

 

SHOW + DINNER
BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun
hintaan sisältyy laadukas buffet-illallinen, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.00-19.30.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.30.

BACK TO THE SIXTIES
Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

 

www.backtothesixties.fi
www.facebook.com/backtothesixties
www.topmost.fi

Show & Dinner -lipulla ovet klo 18:00. Tasokas buffet on tarjolla klo 19:30 asti.
Keikkalippu ei sisällä ruokaa. Ovet klo 19:30.
Showtime klo 20:30.


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.
Liput ovelta 18 €

Show & Dinner - lippujen myynti loppuu 17.09.2018 23:59.