EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 19.2.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Back to the Sixties-klubi: The Sounds

Back to the Sixties-klubi: The Sounds Liput

Ladataan…

BTS Klubi-illan Show + Dinner -lipun hintaan sisältyy Ravintola Ilveksen kokoama tasokas buffet-ateria, joka tarjoillaan ennen ohjelman alkua klo 18.30-19.45.

Keikkalipun lunastaneille Tavastian ovet avautuvat klo 19.45.

BTS Klubi Show + Dinner - ovet auki klo 18.30

BTS Klubi Keikkalippu - ovet auki klo 19.45

Showtime klo 20.00

 

The Sounds - Emmasta se alkoi

Vuonna 1961 perustettu The Sounds on Suomen ensimmäisiä kitarayhtyeitä. Vuonna 1963 julkaistu ensilevy Emma oli suuri hitti Suomessa. Levy oli myyntilistojen kärjessä lähes puoli vuotta ja sitä myytiin yli 20.000 kappaletta. Levyt, TV-esiintymiset ja kiertueet nostivat The Sounds -yhtyeen maan suosituimmaksi kitarayhtyeeksi Iskelmä-lehden lukijaäänestyksessä vuonna 1963.  Emman B-puoli Mandschurian Beat nousi Japanissa myyntilistoille ja sitä myytiin satoja tuhansia kappaleita. Tämä oli myös ensimmäinen suomalainen kevyen musiikin menestys ulkomailla.

Kiihkeiden rautalankavuosien jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle 1965 jäsenten keskityttyä opintoihin ja  työelämään. The Sounds teki comebackin lavoille 46 vuoden esiintymistauon jälkeen ja esiintyy ahkerasti  mm. Back to the Sixties -tapahtumissa.

Tänä BTS Klubi-iltana julkistetaan myös The Soundsin tuore kokoonpano. Mukana sopivasti vanhaa ja uutta!

 

Back to the Sixties ry

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

Show + Dinner -lippuja on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä vain ennakkoon 18.02. klo 21:00 saakka.

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties

 

 

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.